Objavljeno: 16.06.2015 u 22:37 | Ostalo | Komentara:

TO JE PRAVI BEOGRAD: Ovaj vozač je svojim gestom ZADIVIO CIJELU PRESTONICU (FOTO)

Sve češće se može čuti kako u Beogradu kultura izumire, međutim s vremena na vrijeme se desi nešto što nas podsjeti da u glavnom gradu ima još dosta lijepo vaspitanih ljudi. Ovaj Beograđanin je pravi dokaz za to.

vozac-cedulja

Jedan beogradski vozač je svojim kolima “čuknuo” drugi automobil, koji je stajao na parkingu. U takvim situacijama većina ljudi bi nastavila svojim putem, i to vjerovatno malo jačim gasom, kako bi što prije pobjegla sa mjesta događaja.

I ovaj momak je žurio na svoje odredište, međutim, ne toliko da nije imao vremena da ostavi jednu ceduljicu, koja je zadivila Beograd.

vozac-cedulja2

- Čuknuo sam ti kola, nisam se lijepo isparkirao… Platiću ti štetu, javi mi se na broj 064/7******. Žurim, izvini – napisao je ovaj Beograđanin.

E, da ima više ovakvih, kakav grad bi bio Beograd. Bravo, kralju!

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: