Objavljeno: 16.06.2015 u 9:49 | Ostalo, Video | Komentara:

Pokazao je svoje ‘golo’ tijelo djevojčici u parku. Pogledajte reakciju njenog oca!

S vremena na vrijeme na internetu se pojavi vijest o nekom perverznjaku. U ovom slučaju, to je čovjek koji je nosio ogrtač i po parku pokazivao svoje tijelo djevojčicama i dječacima.

Ipak, nekada to može biti i dobra stvar dok god iza svega toga postoji neka pozitivna poruka. Upravo je takav slučaj u našem narednom videu.

Jedan čovjek je išao po parku i pred djecom skidao svoj ogrtač, no ispod njega nije bio gol nego je nosio majicu na kojoj je pisalo ‘ostanite u školi’. On je prvo prišao jednom dječaku te je pred njim skinuo ogrtač, dok je majka dječaka za sekundu dotrčala i udarila čovjeka svojom tašnom.

U sljedećem slučaju svoj ogrtač je skinuo pred jednom djevojčicom, no ovog puta na njegovoj majici je pisalo ‘nemoj se drogirati’.

Pogledajte kako je na sve ovo reagovao otac djevojčice…

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: