Objavljeno: 28.11.2016 u 10:16 | Ostalo, Slike | Komentara:

RASKRINKAN TAJNI ŽIVOT STJUARDESE: ‘Niko nema pojma da ispod uniforme imam nešto veliko na čemu bi mi pozavidjeli mnogi muškarci’

Dok ne leti za egzotične krajeve, 32-godišnja Ayme Oliveira iz Chelmsforda svaki slobodan trenutak provodi u teretani. Na dan trenira najmanje dva i pol sata, a redovito se natječe i u dizanju utega.

Ayme-Oliveira (1)

‘Niko nema pojma da ispod uniforme stjuardese imam mišiće na kojima bi mi pozavidjeli i mnogi muškarci. Kolege i putnici postanu sumnjičavi tek kad vide koliko mogu pojesti ili se čude mojoj snazi ako u avionu moramo odraditi neku sigurnosnu vježbu koja zahtijeva odličnu fizičku spremu’, smije se Britanka.

Ayme Oliveira

Dodaje kako je počela intenzivno vježbati u ranim 20-ima. Trčanje joj, kaže, nikad nije bilo zanimljivo, a dizanje utega postalo joj je strast kad je shvatila da tako u kratkom vremenskom razdoblju može ‘napumpati’ mišiće do granica kojih ni sama nije bila svjesna.

‘Volim biti na pozornici i pomicati vlastite granice. Uvijek smatram da mogu bolje, a na negativne komentare koje često dobivam zbog izgleda više se ni ne obazirem. Dok sam zdrava i sama sebi atraktivna, zadovoljna sam’, zaključila je Ayme.

Ayme-Oliveira (3)

Za idealno bodybuildersko tijelo mišićava stjuardesa i majka jednoga djeteta jede barem pet obroka dnevno, a od strogog režima ne odustaje čak ni kad je na poslu.

Ayme-Oliveira (5)

‘Zbog neobična načina života nisam ništa manje ženstvena. I ja volim otići na frizuru, manikuru i pedikuru, ali od toga me ipak više vesele utezi’, rekla je Oliveira.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: