Objavljeno: 13.07.2016 u 10:36 | Ostalo | Komentara:

POGLEDAO JE U KOMŠINICIN PROZOR: Šokirao se kad je vidio da stavlja DOJKE na…

Kompanija ‘English blinds’ napravila je istraživanje na temu najčudnijih stvari koje su građani slučajno vidjeli u komšiluku. Mnoge ljude živciraju susjedi koji stalno prate ko im dolazi u goste.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Neki od tih “znatiželjnika” podjelili su s javnošču šta su sve vidjeli. Neke priče su bizarne, a neke urnebesno smješne, prenosi britanski “Dejli mejl”.

Jedan čovjek je ispričao da je vidio komšinicu kako stavlja svoje grudi na kuhinjsku vagu.

- Ne znam koji joj je to recept bio – rekao je smješkajući se.

“Šetala je muškarca kao psa”

- Jednom sam šetao psa i vidio kroz prozor obližnje zgrade ženu u crnoj koži kako šeta svog “psa” odnosno muškarca u dnevnom boravku – rekao je drugi pretjerano radoznali susjed.

Jedna žena je svjedočila o ozbiljnom slučaju “bibermanije”. Vidjela je ženu koja je potpuno opsjednuta svojim idolom Džastinom Biberom.

- Prilično čudna situacija. Osim postera kojima je oblijepila čitav stan,vidjela sam je jednom kako gleda TV s kartonskim Biberom ljudske veličine. Jezivo... – rekla je žena.

“Ona večera sa svojim mačkama za stolom”

- Najčudnije što sam ikada vidio, dok sam radio kao perač prozora, je starica koja večera sa svojim mačkama. Sto je bio serviran za mačke, sjedile su na stolicama i svi su zajedno večerali.

Jedan Britanac je ispričao sličnu priču, samo sa sovama.

- Moj komšija je pomalo ekscentričan. Oduvijek sam znao da drži sove, ali nisam znao da žive s njim u kući. Jedno jutro sam doručkovao i pogledao kroz prozor, a on je takođ doručkovao – sa sovom na glavi. Najbolje od svega je što je bio opušten kao da je to najnormalnija situacija na svijetu – rekao je zbunjeni čovjek.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: