Objavljeno: 20.11.2013 u 17:02 | Ostalo | Komentara:

PISMO DJEDA MRAZU: Izliječi mog tatu od raka, meni drugo ništa ne treba!

Roni je posebno naglasio Djeda Mrazu da bi, ako bi mu ispunio želju, postao najsretniji dječak na cijelom svijetu.Pismo Djeda Mrazu

Desotogodišnji dječak napisao je pismo Djeda Mrazu da, ako može, izliječi njegovog oca koji ima zloćudni tumor na mozgu.

Roni Haris je rekao da ove godine ima samo jednu želju – da njegov tata, koji se bori za život, konačno ozdravi. Ništa drugo nije tražio za sebe.

Roni je posebno naglasio Djeda Mrazu da bi, ako bi mu ispunio želju, bio najsretniji dječak na cijelom svijetu. Pismo je inače pronašla njegova mama ispod kreveta.

Rasel Haris, dječakov otac, ima neoperabilni tumor na mozgu, koji je već ušao u četvrti stadijum. I pored toga, mali Roni gaji nadu da će mu Djeda Mraz pomoći. Prenosimo vam u cjelini Ronijevo pismo.

Dragi Djeda Mraze, ove godine želim nešto veoma specifično za Božić. Moj tata ima veoma zloćudni tumor na mozgu. Možeš li molim te da nađeš lijek za njega kako bi mu bilo bolje. Ja bih bio najsretniji dječak na svijetu.
Sretan Božić… Roni Haris.

Izvor: Kurir

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: