Objavljeno: 29.06.2013 u 19:39 | Ostalo | Komentara:

Pariz: 19-godišnja majka prodala bebu za 15.000 Eura

prodala-bebu-pariz

U Francuskoj je 19-godišnja majka prodala svoju 3 sedmice staru bebu. Njezina majka je navela na taj čin. Sada obje sjede u zatvoru dok policija traga za bebom.

Policija je u srijedu počela potragu za novorođenčem, nakon što je 19-godišnja majka priznala da je prodala svoju bebu. Protiv mlade žene i njezine 37-godišnje majke, koja je poticala svoju kćerku da proda dijete su pokrenute istrage. Obje su u zatvoru.

Nakon uhićenja dviju žena policija je pronašla 15.000 Eura, koji su plaćeni za djevojčicu. Beba je krajem maja došla na svijet. 19-godišnja majka već ima jedno dijete, koje su joj vlasti iz sigurnosnih razloga sada oduzeli.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: