Objavljeno: 26.02.2018 u 14:44 | Ostalo | Komentara:

Ono što prvo vidite na slici, otkriva vašu najdublju podsvijest: Ni sami ne znate da se ovo krije U VAŠOJ GLAVI

Ono što ste prvo zapazili na fotografiji mnogo govori o vašoj podsvijesti. Koji su vaši prikriveni strahovi saznajte u objašnjenjima ispod ilustracije ruskog umjetnika Vladimira Kuša.

jabuka-test

Prvo što ste vidjeli jeste:

NOŽ

Vaš podsvijesni strah je neka neizlječiva bolest. Vaš strah je da imate bolest za koju nije otkriven lijek, a da za to i ne znate. Patnja i iznenadna smrt izjedaju vašu podsvijest.

GUSJENICA

Proganjaju vas duhovi. Najčešće prije nego što zaspite obuzimaju vas strahovi da će vas zli duhovi proganjati onda kada ste najslabiji.

LEPTIR

Prevara i izdaja su vaši najdominantniji strahovi. Možda su vas prevarili ljudi, možda vas je neko odbio u poslu ili ljubvai, a to je ostavilo ovakve posljedice. Dobro krijete svoje slabosti.

JABUKA

Podsvijesno se plašite smrti, i to svojih bližnjih. Ne možete da podnesete pomisao o tome da gubite nekoga.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: