Objavljeno: 21.04.2017 u 12:10 | Ostalo, Slike | Komentara:

Ono što ovaj tata krije ispod kćerkine školske torbe ODUŠEVILO je internet. Ko bi imao hrabrosti za ovo?

Kada je prije neki dan za vrijeme radnog vremena mama Koni Suards dobila uznemirujuću poruku od svoje kćerke, automatski je nazvala tatu da riješi stvar. Tata je morao pod hitno u školu po svoju kćerku Valeri koja se slučajno upiškila i sada umire od sramote u direktorskoj kancelariji.

Ono čega se ovaj tata dosjetio kako bi spriječio sramotu kćerke, danas kruži internetom. Genijalno ili?

tata-i-kcerka (3)

Tata Ben razmišljao je brzo i instinktivno, smislio je plan, i kada se popeo u direktorsku kancelariju na ulazu je od Valeri zatražio njen ranac jer mora nešto da sakrije.

Naljutila se na mene, ali kada sam joj pokazao šta moram da sakrijem – svoju sopstvenu mrlju od “mokraće” – odmah je shvatila. Pogledali smo se značajno, s razumjevanjem i zajedno išetali iz škole.

tata-i-kcerka (4)

Kada je njih dvoje ugledala starija kćerka Lusinda morala je da ih slika i fotka je tako postala viralna.

Doduše, sada je mlađoj sestri definitivno smestila da je znaju kao onu koja se upiškila u gaće, ali oni su već u cijeloj toj priči ionako pronašli samo puno humora na kraju.

tata-i-kcerka (2)

Da li je tatin gest po vašem mišljenju genijalan ili neprikladan?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: