Objavljeno: 12.07.2017 u 21:20 | Ostalo | Komentara:

OGLAS DJEVOJKE IZ ZRENJANINA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Nudi besplatno kuću i platu od 20.000 ali pod jednim uslovom!

Ukoliko volite životinje, vlasnik ste kuce ili mace ili ste oduvijek željeli da živite daleko od gradske vreve, u miru, da vas budi cvrkut ptičica, ovo je dobra vijest za vas!

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Na grupi Mali Oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija koja nudi besplatno kuću i platu od 20 hiljada dinara ozbiljnoj porodici ili paru. Jedini uslov je da volite životinje!

“Potreban ozbiljan, odgovoran par (porodica) za život na selu i brigu o psima. Stanovanje u kući je besplatno, plata je 20.000.00 dinara. Uslov je: ljubav prema životinjama, pogotovo psima”, napisala je Marija!

“Molim da me ne kontaktiraju oni koji od svega vide: besplatno stanovanje plus plata. Znači, potreban je neko da odgovorno i sa ljubavlju brine o psima”, dodala je ona.

kuca-oglas

U pitanju je selo Taraš, na oko 20 kilometara od Zrenjanina.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: