Objavljeno: 05.06.2018 u 18:15 | Ostalo | Komentara:

“NISAM SPONZORUŠA, ali ne želim da mi momak radi kao skladištar u `Bingu` za 500 maraka”

Velike reakcije javnosti izazvala je objava djevojke iz Sarajeva na `Spottedu`, nakon čega su je mnogi nazvali «sponzorušom».

sponzorusa-bingo

Ona je odlučila da pokuša objasniti svoje stavove, na ovaj način, između ostalog napisavši…

- Dužna sam svima objasniti i replicirati na silne komentare kojima sam bila izložena… Jasno sam u svojoj objavi dala do znanja da ne želim prosječnog momka za sebe, a momak koji sa svojih 27 godina radi kao skladištar u `Bingu` (trgovački lanac, op.prir.) je upravo to, prosječan. Kao što je i za svaku normalnu curu, bilo u Sarajevu ili negdje drugo, prosječan i običan. I nije privlačan. Takvi tipovi jedva da su sposobni da se brinu o sebi, a kamoli o nekome drugom, ili eventualno budućoj porodici. Ja studiram medicinu, dajem sve u roku, ambiciozna sam i imam visoke zahtjeve i standarde. Znam da vrijedim i shodno tome, tražim takvog muškarca…

…Sve ove cure (sramota za ženski rod kakve su mi komentare pisale) su u stvarnosti najveće oportunistice koje na sva zvona pričaju da vjeruju u kokuznu ljubav, da im sve može pružiti neko kome je životna ambicija raditi dovijeka u skladistu, da im je muškarac po mjeri znojavi i pogrbljeni čovjek koji nosa pakete u `Bingu` za sitniš koji je jedva dovoljan da i on sami preživi mjesec.

Sve one tako pričaju kad u virtuelnom svijetu treba osuditi nekoga ko je samo želio biti iskren. A u realnom svijetu, sve ove cure računaju i kalkuliraju ko im je bolja prilika, navečer kad se osame, smišljaju taktiku kako da pronađu nekog sa dobrim pasošem, i sa bijesnom mankinom i dobrim poslom, da mogu da se uvale i obezbjede za čitav svoj život.

Takve romantične duše sto propagiraju da se može živjeti od lažnih emocija, patetične romantike i uvenulih ruža su najveće sponzoruše i takve uglavnom najbolje prođu u životu – smatra spomenuta djevojka i zaključuje:

- Nisam vidjela u `Bingu` da za kasom radi neka moćna Instagram manekenka, mahom su to sve cure i žene, koje su obični prosjek. I niko se i ne lakata za te cure, jer nisu nimalo privlačne. I onda se ovdje nađu neke precijenjene Facebook persone koje mi žele dijeliti neke životne lekcije. Zapitajte se, cure, koliko ste licemjerne u svojim komentarima, a svaka od vas želi da ima pored sebe momka koji će joj obezbjediti sve u životu, a na vama je da budete samo lijepe i zavodljive?

Nijedna od vas ne bi da se vozi u golfu dvici i da živi od 500 maraka mjesečno sa mužem koji lomi leđa u skladištu `Binga`?

Znate u teoriji, sve one padaju na orošene ruže, na svježu romantiku, na dubokoumne stihove Balaševića, na Oliverov sjetni pogled ka morskoj pučini, dok u praksi završe sa ćelavom i debelom sirovinom iz Njemačke, koji vozi bijesnog Audija

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: