Objavljeno: 05.06.2018 u 11:49 | Ostalo, Slike | Komentara:

BAHATOST I BIJES: Djevojka je u noćnom klubu u Beogradu potrošila IZNOS PREDSJEDNIČKE PLATE

Jedna devojka iz Srbije je na društvene mreže okačila sliku računa iz noćnog provoda i izazvala potpuni haos.

sponzorusa-racun (1)

Nakon što se na Tviteru pojavila fotografija računa iz jednog lokala na Adi Ciganliji, koja je korisnike društvenih mreža ostavila u čudu jer je flašica kisele vode koštala 345 dinara, sada nas je sačekao novi šok.

Naime, jedna djevojka je na Fejsbuku okačila fotografiju računa iz noćnog provoda. Ukupan ceh iznosio je 139.370 hiljada dinara!

sponzorusa-racun (2)

Jasno se vidi i svaka stavka pojedinačno, pa tako 32 energetska pića “Red Bul” koštaju 14.080 dinara, pet sokova od pomorandže 1.300 dinara, viski “Džek Danijels”, 10.080 dinara, a najskuplja stavka bila su tri litra “Ciroc” votke koja košta čak 66.000 dinara…

Nakon što je djevojka okačila fotku, komentari nisu prestajali da se ređaju. Jedni su osudili djevojku i njenu ekupu za “bahatost”, naročito kad uzmete u obzir činjenicu da većina roditelja djecu šalje u grad sa najviše 2.000 dinara džeparca, a drugi su se smijali imenu konobara, pa su tako komentarisali kako nadimak Džoni skroz odgovara računu.

Vjerujemo da je Džoniju ovo je bilo srećno veče, jer je sudeći po računu, sigurno uzeo “bakšiš svog života”.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: