Objavljeno: 14.10.2016 u 10:10 | Ostalo | Komentara:

Našao je dnevnik svoje žene stjuardese: A zatim je uslijedio ŠOK

Dnevnik u kome su detaljno opisani seksualni podvizi jedne stjuardese iz Holandije našao se u centru skandala nakon što ga je njen suprug našao i pokušao da ga objavi.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Dnevnik udate stjuardese se navodno nalazio na njenom kompjuteru, a u njemu su opisani seksualni poduhvati sa članovima posade. Ostali detalji uključuju seksualne aktivnosti sa ostalim muškarcima u avionu i hotelima, piše zena.blic.rs

Cijelu aferu otkrio je njen suprug koji sada pokušava sve da objavi u medijima. Žena i avio kompanija sada pokušavaju da blokiraju njegove pokušaje i podnijeće žalbu u Hagu 24. Oktobra.

Advokati avio kompanije takođe pišu tužbu direktno protiv ovog muškarca i ističu da su veoma zabrinuti zbog objavljivanja ličnih podataka svojih klijenata.

- Sve ovo shvatamo veoma ozbiljno. Unutrašnja istraga pokazala je da sigurnost naših putnika nikada nije bila narušena. Naše kolege smatraju da su ti mejlovi neprihvatljivi jer narušavaju naše interese – rekla portparolka avio kompanije za „Mail Online“.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: