Objavljeno: 16.10.2016 u 11:16 | Ostalo, Video | Komentara:

SRCEPARAJUĆE: Dječak (7) dvije godine radio da bi kupio ponija! (VIDEO)

Sebastijan Lukas (7) iz Kvinslenda je prodavajući limunadu vikendom dvije godine zarađivao kako bi kupio ponija i želja mu se konačno ostvarila, a dirljivi susret sa njegovim konjićem je zabilježen kamerom.

dijete-poni-konj

Dječaku su se štednja i rad itekako isplatili. On je prodavao limunadu svakog vikenda dvije godine, a čaša je koštala 20 centi. Sačuvao je svaki dolar i konačno može da uživa sa svojim ponijem. Uz taj novac skupio je i onaj koji je dobijao za praznike i rođendane i tako je uspjeo da uštedi 3.000 dolara.

Mališanova majka Džulijana kupila je ponija i sakrila ga u štalu kao iznenađenje.

Ona kaže da dječak tri sata nije mogao da dođe k sebi od uzbuđenja kada je ugledao svog ljubimca. Ponavljao je da izgleda kao jednorog.

- Sebastijan mi je rekao: “Imam sad puno odgovornosti, mama. Moram da čistim štalu i da hranim konja”. I sutradan je ustao u 4.30 ujutro da bi to uradio – rekla je ponosna majka.

Džulijana naglašava da mališan sada još više radi kako bi poniju obezbedio sve što mu treba.

- Takvo je on dijete. Veoma sam ponosna na njega – zaključila je ona.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: