Objavljeno: 21.04.2015 u 10:21 | Ostalo, Vijesti | Komentara:

Muža dvije godine držala zavezanog u kolibi kako joj ne bi pobjegao

Jedna žena u Peruu zavezala je lancima svog muža i ostavila ga da gladuje, piše Metro. Pablo Tamariz Carrasquillo (86) tretiran je kao zatvorenik dvije godine u malom selu Huayuan.

muza-dvije-godine-zavezanog-1

Zahvaljujući glasinama, 86-godišnjaka su pronašli policajci i bio je jako slab i izgladnio.

– Znali smo da je on bio u kolibi, ali nam je njegova supruga rekla da je on tu svojom voljom. Kazala je i da je pokušavao da pobjegne i ona je odlučila da je njegovo vezanje bilo najbolji način da ga zadrži – rekao je mještanin Viviano Villareal Corral (56), te dodao da nije bio svjestan da je on stalno zatvoren u kolibi. Mislili su da je to povremeno.

muza-dvije-godine-zavezanog-2

Iscrpljeni Carrasquillo je prebačen u bolnicu kako bi mu se pružila potrebna njega, a sada se pokušava pronai odgovarajuća socijalna ustanova za njega, potvrdili su iz policije.

Izvor: fokus.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: