Objavljeno: 08.02.2018 u 13:24 | Ostalo, Slike | Komentara:

Mrtva hladna se u radnji pojavila u OVIM FARMERKAMA: Kada je stala ispred kase, ljudima se ZGADIO ŽIVOT

Nekada davno mogli ste da uđete u radnju i kupite farmerke u jednom komadu. Prave farmerke, koje će vam ići do članaka i neće imati rupe po sebi. Pored toga, imale su i boju farmerki. Današnje farmerke nemaju nijednu od ovih odlika.

farmerke (5)

Farmerke su već decenijama jedan od nezaobilaznih modnih komada. Svaki trend je došao i prošao, ali one su vječne. To ipak ne znači da su uvijek iste – nekada je u modi cigaret kroj, nekada zvoncare, nekad svijetliji džins, nekad se traži da dužina bude kraća… Ali nikada se toliko katastrofalnih trendova nije našlo u samo jednom komadu. Današnje farmerke su kratke, pune rupa, bizarno dizajnirane i navode starije građane da krsteći se prolaze kraj vas.

farmerke (1)

Ako ne znate o čemu pričamo, onda živite na drugoj planeti, jer od farmerki sa rupama na bizarnim mjestima ne može da se živi već par godina. I tako se ova djevojka mrtva hladna prošetala radnjom gole zadnjice, sve u ime mode. I to nije najgore što svijet savremenog džinsa ima da nam ponudi.

Prije par mjeseci još jedna slika postala je viralna:

farmerke (2)

Pogledajte ovu djevojku koja očigledno prati trendove. Sigurno ste na prvi pogled pomislili da nosi haljinu i upitali se u čemu je problem. Problem je u tome što ona zapravo ispod ove tunike nosi farmerke, toliko pocijepane da je mogla prosto i da ih ostavi kod kuće.

farmerke (3)

A kada su proizvođači vidjeli da trend sa rupama prolazi, i riješili su da narodu ponude sve što im padne na um. I narod je prihvatio. Ko bi još u ime trenda prihvatio da sa ponosom ističe “ljubavne drške” koje muče većinu ljudi?

Kreativnost se iskazuje i na drugim poljima, ne samo u pogledu lokacije rupa.

farmerke (4)

Ne znamo ko bi poželio ovakve farmerke, ali potražnja očigledno postoji, inače se ne bi nalazile u izlozima.

Da li i vama nedostaju staromodne farmerke iz jednog komada, ili volite da šetate savremeni, rupičasti džins?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: