Objavljeno: 15.09.2016 u 16:15 | Ostalo | Komentara:

Majka je htjela da iznenadi svoju bebu crijevom u dvorištu. A onda se desilo OVO

Ova majka nije mislila ništa loše. Samo je htela da svom malom sinu priredi malu zabavu, koja se tragično završila.

40 °C, Sunce je sve jače – savršen dan za brčkanje u bazenu. Tom mišlju se vodila i Dominique Woodger iz Arizone (USA), kada se sa svojim 9-mjesečnim djetetom igrala u dvorištu. Da bi rashladila malo svoga sina, rasklopila je bazen i htjela je da ga napuni hladnom vodom. Ona je pustila vodu, uperila crijevo u bazen i odjednom su bebi Nicholasu izašli plihovi i vrištala je.

Opekotine drugog reda

opekotine-beba

“Prvo sam pomislila da plače jer mu se ne sviđa”, ispričala je majka TV stanici koja ju je intervjuisala. Ali kada je vidjela da je njegova koža bila crvena, postalo joj je jasno, šta se zapravo desilo. Ona je vodom izgorjela kožu svoje bebe. Voda koja je bila u crevu je bila vrela, verovatno i do 65 °C. Nesreća koja je svakome mogla da se desi.

Da li bi se i ti sjetio/la toga?

Dominique se nakon tragičnog dešavanja odlučila da izađe u javnost, kako bi upozorila ostale majke da ne naprave istu grešku. “Molim vas, budite oprezne! Prvo testirajte vodu, prije nego što isprskate svoju djecu”, objašnjavala je majka. Koža njene bebe je do 30% izgorjela. “Koža mu se skida na cijelom tijelu. Na desnoj strani je imao plikove.”

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: