Objavljeno: 03.06.2015 u 13:18 | Ostalo, Vijesti | Komentara:

MAJKA IZ SARAJEVA OČAJNA: Iz moje Dženite su psi lajali i režali, čuo se čitav čopor!

Časopis koji se bavi neobičnim pojavama, Aura, donosi priču o mladoj sarajevskoj studentici koja je umjesto govora – ispuštala glasove kao lavež i režanje pasa!? Njena majka vjeruje da ju je nešto bilo opsjelo i jedva je riješila problem…

djevojka-copor-ilustracija

Foto: Ilustracija

Aura piše da je sve živa istina, navodeći izjavu Sarajke S.V., koja je svoju kćerku Dženitu, kako kaže, svugdje vodila ne bi li joj pomogli.

Dženita, studentica. Djevojka – lijepa k’o lutka. Bila je mirna, nadasve talentirana djevojka. U svemu je nizala uspjehe, ali je prvo zapostavila studij, zatim je uslijedila nebriga za izgled i mnoge druge stvari, piše list.

– Moja je Dženita preko noći postala druga osoba. Svađala se sa mnom, napustila studij, izlazila i vani ostajala do kasno u noć. Družila se sa sumnjivim likovima. Narkomanima, propalicama i oženjenim muškarcima. Vodila sam je svuda, a Dženiti nije bilo bolje. Počela je lajati, iz nje se čulo režanje divljeg čopora pasa – zabilježila je očajna majka, koju je kćerka navodno htjela i ubiti.

Majka vjeruje da je u pitanju bio slučaj opsjednutosti džinima.

Izvor: aura.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: