Objavljeno: 31.12.2016 u 8:51 | Ostalo | Komentara:

KRAVLJI URIN KAO LIJEK: “Pijem ga i kupam se u njemu, nikada nisam bio zdraviji”

Gospodin Palival kaže da mnogi muškarci i žene redovno konzumiraju kravlji urin.

kravlji-urin

Hemant Palival (36) i njegovi prijatelji piju kravlji urin poslednje četiri godine, i za to vreme nijednom nisu bili bolesni.

Oni takođe urin koriste za pranje ruku i umivanje dva puta dnevno, a nedeljom se čak i kupaju u njemu, prenosi britanski Express.

Ovi mladići rade na farmi krava u jednom selu u Udaipuru, u Radžastanu na teritoriji zapadne Indije.

– Bolujem od akutne bolesti pluća, tako da sam redovno imao prehlade i kašalj, pa čak i akne na koži. Nakon što sam počeo da pijem urin moje lice se promenilo za nedelju dana. Od tog trenutku nije prošao nijedan dan da nisam pio kravlju mokraću – rekao je gospodin Palival.

Krava se smatra najsvetijom životinjom u hinduizmu i za svaki proizvod koji potiče od nje veruje se da ima lekovita dejstva.

Maslac koji se pravi od kravljeg mleka se koristi za najviše molitve u hinduizmu. A što se tiče kravljeg urina dobro je poznato da je on sastavni deo brojnih lekova.
Gospodin Palival kaže da mnogi muškarci i žene redovno konzumiraju kravlji urin, ali da su neke žene isuviše stidljive da bi to priznale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: