Objavljeno: 14.12.2016 u 15:37 | Ostalo | Komentara:

JEZIVO: Majka spremala sedmogodišnju kćerku za seksualni čin sa svojm partnerom

Majka sedmogodišnje djevojčice planirala je da svoju kćerku podvevde svom partneru.

djevojcica-foto

Stjuart Bejli, 54, i žena koji ne može biti imenovana, navodno su planirali njihov seksualni napad na djevojčicu, putem poruka i telefonskih poziva.

Poroti je Bejli rekao da ja majka ozbiljno spremala kćerku prije sastanka sa njim.

U nekoliko prepiski sa majkom djevojčice, on je navodno pisao: “Pusti me da uradim kad hoću.” U drugom rekao: “Šta je ona obukla? Da li je u školskoj uniformi?”.

Tužilac Džim Dejvis rekao je kako misli da je žena Bejlijeva partnerka u potencijalnom zločinu u kontaktu sa Bejlijem da bi kasnije i otkrio poruke u kojima se vidi prepiska u kojoj se dogovaraju oko seksualnog čina sa djevojčicom.

Mr rekao je Dejvis partner je dao izjavu policiji, gde je imao sumnje da je “ona me vara” i provjeravaju svoj mobilni telefon.

Mr Dejvis je rekao: “Nakon suočavanja sa svojim partnerom o svojim sumnjama, ona je ljutito reagovala i rekla mu da napusti kuću.”

Sud je saslušao kako je par koristio slovo ‘S’ koja simbolizuje reč “silovanje”.

Ostale poruke su: ‘Hajde da je zloupotrebljavamo’ i ‘ja mogu da je S. ”

On ih je opisao kao “užasne”, i nije mogao da završi da ih čita jer su bile “suviše uznemirujuće”.

Bejli i njegova partnerka optuženi su za zloupotrebu djeteta.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: