Objavljeno: 28.12.2017 u 21:02 | Ostalo | Komentara:

Izaberite stazu kojom biste pošli i saznajte gdje će vas sudbina baciti

Ovaj zanimljivi test ličnosti može vam otkriti mnogo toga o vašem karakteru i sudbini. Sve što je potrebno da uradite jeste da izaberete jednu od 14 staza koje vode u šumu, onu kojom biste najradije pošli.

staze-test

Prije nego što se odlučite, potrudite se da budete potpuno smireni i opušteni, zatvorite oči, udahnite duboko nekoliko puta i onda izaberite svoj put. Srećno!

Izaberite svoj put

Staza #1

Vi želite da iskusite život svim svojim čulima. Ljudi žele da im budete prijatelj, jer ste vrlo odani. Možda niste ludi za žurkama i izlascima, ali nećete odbiti pozive. Možete biti dobar šef baš zato što niste naporni i zahtjevni. Imate odlične komunikacione vještine i nemate problem da iskažete svoje mišljenje.

Staza #2

Volite da ste uvijek okruženi ljudima i svi vas dobro prihvataju. Uživate u izazovima toliko da je vam je teško da sve organizujete. Na budućnost gledate sa uzbuđenjem i velikim očekivanjima. Takođe, imate odličnu percepciju i uvijek izvučete ono najbolje iz svake situacije.

Staza #3

Volite da se osjećate sigurno i zaštićeno, kao i da ste pored nekog koga volite. Želite da vas cene zbog svega što činite za druge. U prijateljstvu ste zaštitnički nastrojeni i volite da spajate ljude. Kako ste veoma tihi, nekad vas drugi mogu zasjeniti. Nekad se previše zamarate jer želite da postignete više nego što je moguće i to može dovesti do emocionalne nestabilnosti.

Staza #4

Vi se oslanjate na logiku i premda volite izazove, poštujete pravila i ograničenja. Otvorenog ste uma i mrzite tradicionalna shvatanja. Imate pozitivan pogled na svijet i jedino na čemu treba da poradite jeste da budete ljubazniji i otvoreniji prema ljudima.

Staza #5

Vrlo ste nefleksibilni u svojim shvatanjima i volite da živite u svom malom svijetu. Gledate da uvijek izbjegnete rizik, jer volite osjećaj sigurnosti. Kada planirate bilo šta, najprije razmišljate o svom okolnostima i mogućim preprekama. Iako izgledate kao narcis, vi se zapravo bojite samoće i lako se uspaničite u takvim situacijama.

Staza #6

Volite da budete prihvaćeni i da živite u harmoniji sa cijelim svijetom. Otvorenog ste uma, uvijek spremni za nove stvari i avanture. Kako ste vrlo kreativni, ne volite da radite svakodnevne poslove i da budete zaglavljeni za nekim kancelarijskim stolom. Uvijek ste iskreni i ne bojite se toga da iskažete ni svoje najdublje misli.

Staza #7

Vi težite perfekciji u svim oblastima života. Imate potrebu da pomažete svima kojima treba pomoć. Često tragate za smislom života i umijete da se izolujete od ostatka svijeta. Pisanje vam ide jako dobro i to je najbolji način da se izrazite.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Sljedeća stranica

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: