Objavljeno: 28.05.2016 u 20:08 | Ostalo, Slike | Komentara:

Htio sam trojku sa seksi djevojkom i njenom rođakom: Kad sam im ušao u stan, onesvjestio sam se od šoka!

Kajl Barber je profesionalni kockar iz Njukastla, a žene najčešće ‘startuje’ preko aplikacije pomoću koje se stranci pronalaze i tako ugovoraju seks. Međutim, ovog puta iako je htio da ostvari svoj davni san da ima seks s dvije žene odjednom, dočekalo ga je neprijatno iznenađenje.

Kyle-Barber-3-620x350

Na toj aplikaciji za upoznavanje nedavno mu se javila djevojka koja ga je krajnje direktno pozvala da dođe kod nje i uživa u seksu s njom i njenom rođakom.

Rekla mi je da pozovem ortaka, pa da on pravi društvo njenoj rođaki dok sam ja s njom. Međutim, u momentu kad mi se javila, bio sam sam u kafiću i nisam mogao nikog da zovem da dođe sa mnom. Rekla je da je to u redu i da možemo da imamo seks utroje – priča Kajl (26), i dodaje da se veoma radovao ostvarenju svog vrelog sna.

Kyle-Barber-2

Odmah je sjeo u taksi i zaputio se na adresu koju mi je rekla.

- Čim sam otvorio vrata njenog stana, osjetio sam smrad mačjeg izmeta. Bukvalno me je štipao za oči. Bilo je jezivo. Ušao sam u dnevnu sobu, a tamo se zamalo nisam onesvjestio – objašnjava ovaj mladić.

Soba je bila zatrpana smećem!

- Muve su letjele svuda, prljavi tanjiri bili su razbacani po podu, od smeća nije moglo da se korača. Krevet na dnu prostorije izgledao je kao da se neko tu porodio – zgađeno tvrdi Kajl.

Kyle-Barber-4

Nesrećni momak je rekao djevojkama da sipaju piće dok on trkne do WC-a, ali tamo ga je sačekalo još odvratnije iznenađenje.

- Toalet je bukvalno bio prekriven izmetom. Go*na su bila svuda razmazana. Smrdilo je užasno. Pozvao sam brata i rekao da krene odmah po mene – kaže on.

Kyle-Barber-1

Posjedio je još koji minut s njima dok brat nije došao i rekao im da će izaći da mu se javi, pa će se vratiti. Pobjegao je glavom bez obzira. Ipak, uspjeo je sve da fotografiše.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: