Objavljeno: 24.05.2018 u 19:56 | Ostalo, Slike | Komentara:

Evo zašto je Meghanina majka na vjenčanju sjedila u drugom redu

Sjedeći na ovom mjestu Doria je uvijek bila u fokusu kamera, čak i kad su one snimale Harryja i Meghan. Na društvenim mrežama komentirali su da je to zato što je morala biti viđena.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Doria Ragland, majka Meghan Markle, nakon kraljevskog vjenčanja postala je mnogima prava heroina. Dok je s Harryjeve strane sjedila cijela kraljevska svita, Doria je s druge strane ponosno sjedila sama i pratila svoju kći. No, mnogima nije bilo jasno zašto je sjedila u drugom redu.

Naravno, to nije bila slučajnost. Harry i Meghan pravili su raspored sjedenja u kapeli, a Alastair Bruce, stručnjak za kraljevsku obitelj, objasnio je za Town & Country zašto je Doria Ragland dobila baš tu poziciju.

doria-ragland (1)

Sjedeći na ovom mjestu Doria je uvijek bila u fokusu kamera, čak i kad su one snimale Harryja i Meghan. Na društvenim mrežama komentirali su da je to zato što je morala biti viđena. Također su primijetili i kako je sjedila točno preko puta kraljice Elizabete II. Njih dvije su tako predstavljale simbole snage, elegancije i moći.

doria-ragland (2)

Slika samohrane majke, same i jake, koja dopušta sebi da bude ranjiva pred milijunima ljudi, definitivno nije slučajna ni nezapažena. Mnogi su iskazali svoje divljenje i poštovanje prema gospođi Ragland, vidjevši je kao oličenje snage svih samohranih majki ovog svijeta.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: