Objavljeno: 28.12.2017 u 13:41 | Ostalo | Komentara:

CIJELI BALKAN PRIČA O OVOME: DA LI JE MOGUĆE DA OVAKVI UČITELJI RADE SA DJECOM!?

Slika koju vam donosimo je postala veliki hit na cijelom Balkanu i gotovo svi ljudi o njoj pričaju. Slobodno možemo reći da se o njoj počelo pričati u jednom danu, a kada vidite o čemu se radi složiti ćete se da tako i treba.

Radi se o jednom zadatku, ali mnogo veću pažnju je dobila učiteljica koja je učla ovog genijlca, da smo se zapitali kakve to osobe rade u školama kao učitelji i kako misle naučiti djecu nečemu, kada i one nisu baš stručne za to.

Na onovu ovoga možemo da shvatimo kako djeca u nekim situacijama mogu biti veoma interesantna i dobro nas nasmijati.

Međutim, takav slučaj nije i sa ovim zadatkom, jer se ovdje može ismijavati samo učiteljica matematike, koja očito nije prošla kroz osnovne obuke i testove.

balkan-foto

Na testu je bio zadatak , gdje su učenici trebali da izračunaju, koliko su Ana i Petar zajedno pročitali knjiha, ako je Ana uspjela da pročita samo jednu, a Petar čak tri priče više od svoje drugarice Ane.

Dječak je izračunao i dao tačan rezultat, ali učiteljica ga je ispravila.

Izvor: 5do12.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: