Objavljeno: 30.08.2015 u 20:55 | Bizarno | Komentara:

ISPOVIJEST ČOVJEKA S PENISOM OD 48 CM: Evo kako je imati s**s sa mnom! (FOTO)

Njegov “vršnjak” je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi. Osim problema koji ima sa ženama, njegova muškost mu onemogućava da nađe odgovarajući posao.

roberto-rekorder

Foto-ilustracija: Foter.com / Enrique_L.

Roberto Eskvivel Kabrera (52) iz Amerike je muškarac koji svoju muškost smatra velikim invaliditetom! Naime, njegov penis je dugačak čak 48 centimetara i žene se zbog toga plaše seksa sa njim.

Veliki broj ljudi, prvenstveno žena, mu nije vjerovao da je njegov penis “pravi” i da nije išao na različite korektivne operacije za uvećanje.

Njegov “vršnjak” je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi.

Takođe, Roberto se nada da će uskoro moći da ide na operaciju smanjenja polnog organa kako bi mogao da nastavi normalan život.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: