Objavljeno: 28.08.2015 u 18:37 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

NISU NORMALNE: Kad saznate zbog čega je majka poslala kćerku da postane striptizeta, ZAPREPASTIĆETE SE

Majka je dozvolila kćerki da napusti školu sa 17 godina i postane striptizeta i sponzoruša, kako bi skupila novac za plastične operacije za njih dvije.

plavuse-plasticne-operacije

Njihov idol je Kejti Prajs, a ove majka i kćerka su već potrošile 76000 eura na plastične operacije kako bi što više ličile na nju, a novac su skupile ovako.

Đorđina Klark i njena kćerka Kajla Moris su imale brojne operacije kako bi ličile na Kejti Prajs, a sve je to finansirala mlada Kajla, koja sad ima 20 godina.

Gospođica Klark, koja tvrdi da je ovisna o botoksu, kaže da je srećna što se njena kćerka skida kako bi zaradila za njihove operacije, kao i da ju je podržavala kad je sa 18 godina pronašla 50-godišnjeg sponzora.

Kada mi je Kajla rekla da želi da operiše grudi i ide na plastične operacije, bilo mi je drago, jer želim da ona bude taj tip osobe” objašnjava ova 38-godišnja majka.

Takođe kaže da je jako ponosna na svoju kćerku, jer im objema omogućava da žive san.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: