Objavljeno: 25.02.2016 u 14:04 | Lifestyle | Komentara:

Žene širom svijeta stavljaju sodu bikarbonu ispod očiju. Rezultat će vas oduševiti!

Dosad ste verovatno čuli za brojna lekovita dejstva sode bikarbone koja se odavnina koristi u službi zdravlja, ali i lepote.

soda-lice

Poznato je da je soda nezaobilazan sastojak mnogi kolača, peciva i drugih jela, ali možda niste znali da je fantastična i za ublažavanje podočnjaka.

Zapravo, ako malo obratite pažnju na deklaracije koje se nalaze na poznatim kozmetičkim proizvodima, primetićete da mnogi sadrže upravo sodu bikarbonu.

Ukoliko želite jednostavno i brzo da isprobate prirodan recept protiv podočnjaka, pratite sledeća uputstva: U čašu sipajte malo tople vode ili čaja od kamilice i dodajte jednu kašičicu sode bikarbone.

Razmutite, a zatim pažljivo umočite tufer i natapkajte predeo ispod očiju, a potom ostavite da odstoji 10 do 15 minuta i svedočićete neverovatnim rezultatima.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: