Objavljeno: 15.05.2019 u 7:51 | Zdravlje | Komentara:

VRIJEME JE DA CELULIT NESTANE: Jedite ovo i riješite se RUŽNIH NASLAGA ZAUVIJEK

Ako nemate mogućnosti, ili jednostavno ne volite odlaske u kozmetičke salone na ovakve tretmane, onda biste mogli razmisliti o prirodnom tretmanu protiv celulita.

celulit

Ovaj prašak je prije svega jeftin a koristi se za čišćenje kuće, u kozmetičke svrhe ali i kao lijek. Ako još niste shvatili govorimo o sodi bikarboni.

Pobjedite celulit

Pomješajte jednu kašičicu meda i jednu kašičicu sode bikarbone pa dodajte malo vode. Masirajte svakodnevno do tri minuta predio gdje ima celulita a potom gledajte kako neravnine nestaju.

Osim toka soda vam može pomoći i da:

Uklonite fleke sa zuba

Stavite malo sode na vatu a zatim utrljavajte kako biste uklonili žute fleke sa vaših zuba.

Uklonite mitisere 

Za ovaj fantastičan trik potrebna vam je smješa koju čini 1/4 sode bikarbine, 1/4 paste za zube i polovina od toga neka bude obična voda. Ovu supstancu nanesite tkaninom ili čistom četkicom za zube i poslije nekoliko dana mitiseri će početi da nestaju.

Izvor: dnevno

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: