Objavljeno: 02.10.2016 u 19:57 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Udala se za milionera, a onda je saznala da je on njen djed. Slijedi stvarno šokantan nastavak!

Neke priče samo služe tome da nas podsjete koliko su neke veze pogrešne. Takva je priča o djevojci sa Floride koja je svojom udajom, ali i odlukom da ostane u braku, iznenadila, ili je bolje reći zaprepastila sve one koji su pročitali priču o njoj.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Ona ima 24 godine, on 68 godina. Samo tri mjeseca nakon vjenčanja saznali su da su rodbinski povezani, da je ona njegova unuka.

Dok su prelistavali porodične albume, na fotografijama je vidjela svog oca, sina mladoženje.

-Kada sam vidjela oca na tim fotografijama, bila sam očajna - rekla je djevojka.

To saznanje ih nije navelo na to da okončaju brak.

- Iza sebe imam dva braka i ne namjeravam da ponovo imam treći – izjavio je muškarac koji nije želeo da otkriva svoj indentitet.

Ona je odluku da ostane u braku prokomentarisala ovako:

- Svaki par je poseban i drugačiji na svoj način. Naša veza je toliko jaka da ni ovo nije dovoljno da nas natjera da odustanemo od nje.

Upoznali su se preko interneta. On sa prvom suprugom i djecom nema nikakav kontakt, drugi brak je okončao nakon što je na lutriji dobio nekoliko miliona dolara.

Par živi u Majamiju, a ona je sajtu za upoznavanje napisala da su je izbacili iz kuće.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: