Objavljeno: 01.03.2018 u 13:19 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

‘Trudna sam, ali ne znam s kim. Osjećam se užasno, stalno plačem’

Kolumnistici britanskog The Suna Dear Deidre javila se čitateljica koja je trudna, no ne zna s kim.

Foto ilustracija: Instagram

Foto ilustracija: Instagram

“Draga Deidre,

prevarila sam dečka s drugim muškarcem. Sada sam trudna, a ne znam tko je otac djetetu. Imam 28 godina, a moj dečko 29. U vezi smo tri godine. Imali smo uspona i padova u vezi kao i svi drugi parovi, no sretni smo.

Izašla sam s prijateljicama na proslavu 30. rođendana jedne od njih. Upoznala sam predivnog dečka i počela flertovati s njim. Znala sam da je to pogrešno, no previše sam popila. Pričali smo, plesali i zabavljali se. Šapnuo mi je u uho da želi otići na neko tiše mjesto. Ispričala sam se prijateljicama i otišli smo u hotel u kojem je on bio. Seks je bio odličan.

Razmijenili smo brojeve, no više se nisam čula s njim i mislila sam da je to kraj.

Nekoliko tjedana kasnije napravila sam test na trudnoću jer nisam dobila mjesečnicu i bilo mi je loše ujutro. Test je bio pozitivan i rekla sam dečku. Tako je sretan što ćemo dobiti bebu. Ne prestaje pričati o tome kako ćemo biti velika sretna obitelj. Šest mjeseci sam trudna, no osjećam se krivom jer on nema pojma što sam napravila i da dijete možda nije njegovo. Jako ga volim i gorko žalim zbog tog što sam napravila. Bojim se reći mu svoju tajnu jer se brinem da će me ostaviti. Ne mogu spavati, svake noći zaspem u suzama. Što da radim? Je li najbolje priznati”, pitala je nepoznata djevojka.

Deidrein savjet glasi:

“Našli ste se u kompliciranoj situaciji. Ako ste se redovito seksali s dečkom, dijete je vjerojatno njegovo. Popričajte s ginekologom, recite mu koji je bio zadnji dan vaše mjesečnice i pitajte kad je dijete moglo biti začeto. To će vam možda pomoći da odredite je li dijete dečkovo ili od drugog muškarca. On će biti dužan financijski uzdržavati dijete, a kasnije će dijete možda željeti imati kontakt s njim.

Ako datumi pokazu da je to dijete drugog muškarca, pred vama je velika odluka. Laganje dečku nije lagana opcija i nije dobra ideja odgajati dijete u laži. To može dovesti do različitih posljedica. U tom slučaju budite iskreni prema dečku i nadajte se da vas voli dovoljno i da toliko želi postati otac da će ostati i odgajati to dijete. Morat ćete obavijestiti i biološkog oca”.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: