Objavljeno: 25.07.2013 u 16:56 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Tri najseksipilnija horoskopska znaka: Možete li pogoditi koji su?

Škorpion je najseksipilniji od svih horoskopskih znakova. Lav obara s nogu time što nema toga što on neće napraviti kad nešto želi.

Foto: Guess

Foto: Guess

ZNAŠ li koji su horoskopski znakovi najseksipilniji?

1. Škorpion

Škorpion je najseksipilniji od svih horoskopskih znakova. Čak i oni manje atraktivni Škorpioni imaju neodoljivu moć privlačnosti i manipulacije. Škorpioni osvajaju s lakoćom, a osim toga su i odani prijatelji te pouzdani u poslu. Kako otkriva portal Ranker, rođeni u ovom znaku jako vole crno, posebno ako se radi o donjem rublju.

2. Lav

Lav je idealan, ako želiš dobar provod. Obara s nogu time što nema toga što on neće napraviti kad nešto želi. Upravo ta količina pažnje koju usmjerava na predmet svoje požude, često bude  presudna za zaljubljivanje. Lavovi jako vole ugađanje i laskanje, a upravo je to formula za osvojiti jednog.

3. Rak

Tajno oružje Rakova je dobar smisao za humor te to što su vrlo emotivni, pa se tako njima neće dogoditi da zaborave neki važan datum, poput npr. godišnjice. Također, Rakovi vole igrice te se ne ustručavaju “igrati grublje”, ako je potrebno. Česte promjene raspoloženja mana su ovog znaka, a ako ga želiš osvojiti obavezno igraj na kartu iskrenosti.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: