Objavljeno: 10.05.2016 u 12:53 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Tokom 7 dana reguliše pritisak, smanjuje holesterol: Lijek koji s razlogom zovu čudo! (RECEPT)

Zahvaljujući ovom receptu smanjit će vam se krvni tlak, ali i visoki kolesterol. Sve što trebate učiniti jest da koristite ovaj lijek kroz sedam dana dana i rezultati će vas zaprepastiti.

lijek-za-prtisak

naturalandhealthyworld.com

Nedavna studija objavljena u časopisu ‘Cancer Causes and Control’ ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopće nema slučajeva raka ii da su oni najzdraviji ljudi u Americi. Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primjenjujući organske metode uzgoja čime dobivaju zdravo voće i povrće, mliječne proizvode i meso. Donosimo recept koji koriste Amiši i koji može izliječiti razne bolesti, ali i pojačati imunološki sustav.

Zahvaljujući ovom receptu smanjit će vam se krvni tlak, ali i visoki kolesterol. Sve što trebate učiniti jest da koristite ovaj lijek kroz sedam dana dana i rezultati će vas zaprepastiti. Najbolja stvar kod ovog lijeka jest što je vrlo jednostavan i lagan za napraviti, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne, piše naturalandheathyworld.com

Lijek za hipertenziju i visoki kolesterol:

Sastojci:

Komad naribanog đumbira

češanj češnjaka (ribani)

žlica jabučnog octa

žličica meda

žlica soka od limuna

Stavite sve sastojke u blenderu i miješajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim procijedite tekuću smjesu i rashladite tijekom 5 dana.

Kako ga koristiti:

Preporučuje se konzumirati žlica ove smjese prije doručka ujutro i žlica prije večere. Ne preporuča se konzumacija više od tri puta na dan. Bit ćete zaprepašteni rezultatima. Krvni tlak i kolesterol će se smanjiti, a bit ćete svježi i puni energije.

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: