Objavljeno: 13.06.2017 u 12:24 | Lifestyle | Komentara:

Teški kao crna zemlja: Ovaj horoskopski znak nervira sve oko sebe!

Svaki horoskopski znaku ima neku iritantnu osobinu koju mu svi zamjeraju, ali da li znate koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu ‘najiritantnijeg’? To je Djevica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Djevice da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svijetu nadmašila sve njih.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Djevice vole da mnogo analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao “picajzle” koje vole da je sve u savršenom redu, a ako uradite nešto loše po njih, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli.

Naravno, Djevice imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamjenljive, čak i ako kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosjećajne. Instinktivno osjećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvijek su spremne da pomognu.

Nikada vas neće poštedjeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvijek znate na čemu ste s Djevicama.

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: