Objavljeno: 26.11.2017 u 20:15 | Lifestyle | Komentara:

Tabletu za pranje suđa ubacio je u veš mašinu, a razlog je toliko genijalan da ćete sigurno probati! (VIDEO)

Mašine za suđe i veš su nam veoma potrebne i olakšavaju nam poslove. Nekako ne možemo zamisliti da ih ne koristimo, zar ne?

masina-tableta

One nam za kratko vrijeme pomognu kod pranja. Ipak, ono što većina zanemaruje jeste to da je i mašinu za pranje veša potrebno očistiti s vremena na vrijeme.

Ukoliko primjetite pojavu neugodnog mirisa, vrijeme je da je očistite. Ono što trebate uraditi jeste da prvo provjerite filter i ako primjetite da je prljav, očistite ga kako biste spriječili začepljenja.

Potom uzmite tabletu za pranje suđa i ubacite je u pregradicu za deterdžent. Onda uključite praznu mašinu za pranje veša na 60 stepeni da uradi 1 ciklus pranja.

Bićete zadovoljni dobijenim rezultatima, neugodnog mirisa više neće biti. Mašina će biti očišćena, naravno ovo ne treba da radite baš često.

Pogledajte u videu kako to sve ide i biće vam jasnije:

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: