Objavljeno: 12.12.2017 u 13:19 | Lifestyle | Komentara:

Sve shvaća i vidi (te zbog toga jako pati): Ovo je najinteligentniji horoskopski znak

Osobe rođene u horoskopskom znaku Riba vide, osjećaju i znaju ono što drugi ni ne primjećuju. To mogu zahvaliti svojoj dubokoj intuiciji i empatiji zbog koje sve osjećaju mnogo dublje nego ostali horoskopski znakovi.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ribe će osjetiti kad druge nešto muči i to duboko proživjeti kao da se događa upravo njima. Kada drugi od njih nešto pokušaju sakriti, Ribe će znati o čemu je riječ jer će ih intuicija navesti na pravi trag te se upravo zbog toga smatraju možda i najinteligentnijim horoskopskim znakom.

Ribe su od svih horoskopskih znakova najsposobnije razumjeti i shvatiti stvari, događaje i ljude oko sebe, a često zbog toga pate više od svih ostalih – Ribe razumiju i one najgore ljudske postupke te veoma teško mogu nekoga osuditi ili odbaciti od sebe, čak i nakon što ih povrijedi.

Ribe su uvijek oslanjaju na svoje osjećaje te se zbog toga teško snalaze u stvarnosti, često previše maštaju i žive u snovima, no kada trebate savjet ili samo nekoga tko će razumjeti – nećete pogriješiti ako se obratite Ribi.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: