Objavljeno: 10.07.2017 u 10:49 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Stop kurvarluku! Astrolog opleo po ženama koje čine preljubu, a kada vidite šta je sve rekao, pašćete! (FOTO)

Astrolog Velimir Remić suočen sa mnogo poruka koje dobija od žena koje su počinile preljubu, opleo je po, kako kaže kurvama i opajdarama.

Astrolog-620x350

On je na svom Fejsbuk profilu zamolio žene da mu se ne ispovijedaju o takvim situacijama niti da od njega traže savjet šta da rade.

To što varate muževe i žene je opasan grijeh i ja vas molim da mene ne zovete i da mi ne pištete nikakve poruke, ispovijesti, molbe i pitanja u vezi kurvanja kroz koje prolazite. Dosta više! Čuj mene pita šta da radim ušetala mi je Riba u život i napravila haos. Pa što je pusti j…. te riba da te j… Najlakše je rašiti noge, a šta onda? Poslije j….. nema kajanja. Niti sam ja vaš duhovnik, niti ljekar, niti psiholog niti astro sunđer. Dakle, ako se j….. van braka onda sami snosite posljedice, a ne da mene pitate šta ću jadna ja i kako dalje. Ne zanima me uopšte. Ili se razvedi ili odjebi, a mene zaobiđite sa takvim porukama. Stop kurvarluku – poručio je Remić.

astrolog-komentar

Nakon ovakve poruke od koje je “izgorio” internet, na njegov račun stiglo je dosta riječi podrške ali i osude:

I nakon što sam juče opleo po opajdarama, kurvama i fufama, jutros sam zatrpan osudama i porukama razočaranja. Hahhahaha pa moja stranica, moja pravila. Oh Uh Eh Ih Ah kako vam smetaju psovke, a širite noge kao lepezu. Pa j…. vam ponovo sve po spisku i baš mi je nekako ćef da to uradim javno, jasno i glasno. Kome da se pretvaram? Sa kurvom kurvanjski, a sa poštenim ljudski. To je sva mudrost. Kaže: Od danas vas više ne cijenim, pali ste u mojim očima, kakve su ovo psovke u objavama… – između ostalog je napisao on.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: