Objavljeno: 11.04.2017 u 11:36 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Stavite gumicu na palac na 10 minuta – dogodit će se čudo…

Radi se o fantastičnom triku koji će vas spasiti nebrojeno puta. Uvijek pri ruci imajte običnu gumicu i kada zatreba, samo je stavite oko palca – nakon 10 minuta osjetit ćete razliku.

gumica-palac2

Ovdje se radi o fantastičnom triku koji pomaže kod nesanice, odnosno pomaže da utonete u dubok san za samo deset minuta. Vrlo je jednostvano.

Sve što vam je potrebno je jedna obična kuhinjska gumica. Držite je kraj kreveta i kada ne budete mogli zaspati, stavite je na korijen palca, tamo gdje se spaja s dlanom, jer se tamo nalazi točka odgovorna za dobar san.

Nemojte previše zatezati. Nakon desetak minuta osjetit ćete laganu pospanost i tada uklonite gumicu s prsta.

Ova metoda se zove – Su Jok mikro-akupunktura i orijentirana je na šake te stopala (šaka se na korejskom kaže – su, a stopalo – jok). Sigurna je pa je mogu primjenjivati i amateri kod svojih kuća. Danas se Su Jok metoda koristi najviše u Indiji, Koreji i Rusiji, prenosi Atma.

- Autor Su Jok terapije, profesor Park Jae Woo, ugledni znanstvenik i doktor tradicionalne istočne medicine, nakon dugog razdoblja kliničke prakse i vlastitih znanstvenih spoznaja otkrio je i sistematizirao nezavisni sustav liječenja „Su Jok“, preko sustava korespondencije minijaturnog tijela u šakama i stopalima – objašnjavaju na portalu magicus.info.

Pogledajte u videu gdje točno staviti gumicu:

Izvor: 24sata.hr/atma.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: