Objavljeno: 08.11.2016 u 20:56 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

SE*S NA BRZAKA: Svi su gledali u MRLJU SPE*ME NA MOJOJ SUKNJI, a bila sam na poslu!

Priče o seksu često liče na lovačke priče, naročito ako ih priča snažniji spol. Ali, nezavisno od toga ko priča priču, ispovijesti čitatalaca ‘BuzzFeed’-a koji su otkrili svoja najluđa mjesta za seks mogle bi da vas natjeraju da ozbiljno preispitate svoj seksualni život.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

1. “Seksala sam se u jednom od ormana u crkvi, tokom venčanja moje mame. Nakon ceremonije ona i njen novi suprug imali su foto sešn, tako da sam imala vremena za jedan brzinski seks sa tadašnjim dečkom”.

2. “Moj dečko i ja po*evili smo se u krevetu našeg rabina. Pozvani smo kod njega na večeru i debatu, ali uspjeli smo da se iskrademo na par minuta, a niko nije ništa primjetio”.

3. “Šetala sam s dečkom Central Parkom, nikoga nije bilo uokolo pa smo počeli da se ljubimo, skidamo i na kraju smo se po*eksali u fontani, dok je voda padala po nama”.

4. “Učinili smo to u vatrogasnim kolima, budući da smo oboje bili vatrogasci. Bilo je uzbudljivo jer je svakoga trena mogla da krene uzbuna i tada bi nas sigurno otkrili”.

5. “Po*eksali smo se u fakultetskoj biblioteci, među policama knjiga. Još je mrlja od njegove spe*me onde na podu”.

6. “Moje najluđe mjesto ikada je na koncertu Coheed and Cambrie. U stojećem dijelu publike”.

7. “Uspjeli smo da se po*evimo u trgovini u kojoj je radio moj tata, na odjeljenju sa žitaricama. Srećom, on te večeri nije bio u smjeni”.

8. “U autobusu, na fakultetu. Na sjedištu ispred nas sjedio je – i srećom spavao – dekan našeg faksa”.

3. “Nekad sam radila kao vodič u napuštenom zatvoru koji je bio “posjednut duhovima”. Tokom ture “duh” otima moju grupu pa sam tih 15 minuta iskoristila za seks s tadašnjim dečkom. Malo smo se zaneli pa sam propustila znak koji mi je signalizirao da moram da “spasem” svoju grupu. U toj žurbi nisam ni primjetila da imam mrlju od spe*me nasred suknje”.

11. “Priuštila sam svome dečku oralni seks na zadnjem sjedištu automobila na putu prema plaži, dok je automobil vozila moja sestra a na suvozačevom mjestu je bio njen prijatelj. U jednom trenutku taj jadni momak i ja smo se pogledali, ali nije ništa rekao”.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: