Objavljeno: 23.08.2017 u 22:37 | Lifestyle | Komentara:

Savršen lijek za bolji vid: Uzmite prije spavanja i ujutro ćete imati obnovljeno 80% svog vida!

Mnogi od nas imaju probleme sa vidom i žele ga ojačati i spriječiti rast dioptrije. Lijek koji ćemo vam ovdje navesti mnogo pomaže u jačanju vida, a posebno je koristan kod kratkovidnosti.

oci-80-vida

Osim što djeluje na vid, dobar je i za kožu, kosu, ali i cjelokupno zdravlje. Za njegovu pripremu vam trebaju samo 4 lako dostupna i ne toliko skupa sastojka.

Sastojci

  • 10 kašika meda
  • 3 čehna bijelog luka
  • 4 limuna
  • 200 grama lanenog ulja.

Priprema

Ogulite, očistite i zgniječite bijeli luk, a zatim mu dodajte limuN koji ste prethodno ogulili. Ztaim dodajte med i laneno ulje.

Drvenom kašikom dobro promiješajte sastojke i dobijenu smjesu stavite u frižider. Ovaj lijek  uzimajte prije svakog obroka, po jednu kašiku. Nemojte se šaliti i nanositi ga direktno na oči.

Nadamo se da vam je ovaj članak bio od koristi, a za više postova o zdravlju ne oklijevajte i posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: