Objavljeno: 08.01.2016 u 17:55 | Lifestyle | Komentara:

Sastavite vaše ruke i vidite da li se ove linije poklapaju na vašim dlanovima. Evo šta to znači!

Čitanje sa dlana praktikuje se širom svijeta, a korijene ima u indijskoj astrologiji i rimskom proricanju sudbine. Cilj je da se procijeni karakter osobe ili prorekne njena budućnost proučavanjem njenog dlana.

Bračnu liniju možete i sami pročitati. Sve što je potrebno je da sastavite vaše ruke, i obratite pažnju na linije koje su označene na slici.

dlanovi-linije (2)

Evo njihovo značenje:

Ako su linije iste visine, odnosno ako se spajaju - Vi ste nježni, suosjećajni i relativno stabilni. Ne volite se nalaziti u društvu temperamentnih osoba. Vaš suprug/a će vjerovatno biti neko koga će vaša porodica i prijatelji voljeti.

Desna linija je visočija od lijeve - Jako ste mudri, te vas privlače starije osobe. Ne zanima vas šta drugi misle o vama, i stojite prilično čvrsto na zemlji. Postoji 70% šansi da ćete završiti sa nekim starijim od sebe.

Lijeva linija visočija od desne - Jaki ste, samouvjereni, i oko sebe privlačite osobe dobrog izgleda. Velike šanse su da ćete oženiti nekoga mlađeg ili stranca.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: