Objavljeno: 17.09.2015 u 13:46 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

RECEPT KOJIM SE USPJEŠNO LIJEČI RAK I MNOGE DRUGE BOLESTI

Glavni sastojak ovog napitka je jedna od najljekovitijih biljaka na našem planetu. Čovječanstvo koristi već iz davnina.

baba

Ova biljka je bila poznata još prije 5000 godina u Indiji, gdje se koristila u ayurvedi i bila poznata pod imenom Ghrit Kumari (ta, koja hrani i donosi dugovječnost).

Aloe veru su koristile mnoge poznate osobe – Aristotel, Aleksandar Veliki, Kleopatra, kralj Solomon, Celsius, Dioskorid.

Kristofor Kolumbo je volio govoriti: “Postoje četiri biljke koje su neophodne za čovjeka: to su pšenica, grožđe, maslina i aloe. Prva hrani, druga pruža radost srcu, treća osigurava harmoniju, a četvrta čini čovjeka zdravim.

Ovdje vam predstavljamo recept protiv raka kojeg ste tražili…

Po receptu ruskog ljekara Savinskog koji je aloju upotrebljavao na pametan i koristan način spravlja se lijek koji se koristi za borbu protiv raka.

- 300 grama svježeg lista aloe samljeti u mašini za meso (što starija biljka to je bolje).

Pomiješati sa 7 dl čistog crnog vina i sa 500 grama cikorije, 400 grama meda sa saćem i 400 ml 90% apotekarskog alkohola. Sve staviti u tamnu bocu sa širokim grlom i dobro zatvoriti.

Čuvati na tamnom i hladnom mjestu, ali ne u frižideru. Nakon 7 dana može se početi upotrebljavati.

Prvih 5 dana, tri puta po jednu čajnu žlicu dva sata prije jela, a narednih 5 dana, tri puta po jednu jušnu žlicu sat prije jela.

Lijek spravljen po navedenoj recepturi pomaže kod tuberkuloze, astme, čira na želucu, reumatizma, bolesti ženskih organa pa i raka.

baba-1

baba-2

Izvor: alternativa-za-vas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: