Objavljeno: 23.08.2014 u 19:45 | Hrana i piće, Lifestyle, Savjetnik | Komentara:

Predstavljamo vam šest biljaka od kojih će vam porasti grudi!

Plastične operacije postale su moda, ali priroda ipak najbolje daje. Evo savjeta o biljkama koje nisu uobičajene, a imaju snažan učinak na veličinu grudi.

Komorac-naslovna

Prva je na listi piskavica, sjemenka porijeklom iz Grčke.

Sjemenke možete kupiti u bilo kojoj biljnoj apoteci, a treba ih potopiti u vodu preko noći. Drugi dan tom vodom masirajte grudi.

Čičak je već odavno poznat po raznim blagotvornim učincima, a konzumacija čička povećava protok krvi u tkivo dojki i ojačava reproduktivni sistem. Kako usput i sjajno pomaže pri varenju, razloga za konzumaciju ima napretek.

Komorač ne služi samo za čajeve za smirenje grčeva kod beba, nego svojim sastojcima anetholima, dianetholim i photoanetholima povećava količinu estrogena u tijelu. Uz to sadrži i fitoestrogen koji stimuliše rast grudi i povećava prozvodnju mlijeka kod dojilja.

Sladić takođe sadrži iste sastojke kao i komorač, pa je i učinak isti.

Anis je kineska biljka koja se koristi kao začin, ali sastojci u njoj utiču na rast grudi, pa možete početi češće da je koristite u te svrhe.

Za kraj, tu je Pueraria mirifica, biljka s Tajlanda koja se koristi za kreme i losione protiv bora, ali uz to je aktivni sastojak krema i tableta za povećanje grudi, jer ispunjava i učvršćuje grudi.

Izvor: dnevne.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: