Objavljeno: 06.06.2017 u 19:45 | Lifestyle | Komentara:

Poznati nutricionista otkrio tajnu: Samo 1 gram ovog ZAČINA mijenja čak 60 minuta NAPORNOG VJEŽBANJA!

Kurkuma je jedan od najzdravijih začina jer sadrži sastojak kurkumin. Ima antiupalno, antibakterijsko i antikancerogeno dejstvo.

1-gram-60-minuta

Kurkuma jača naš imunitet, a dobra je i za vanjsku primjenu kod zacjeljivanja rana. Ubija ćelije raka i zato je vrlo korisna.

Ako želite smršati, kurkuma će vam također pomoći, naravno uz zdravu ishranu i fizičku aktivnost. Evo kako da pripremite lijek koji će vam pomoći da ozdravite, ubijete ćelije raka i da smršate:

Potrebni sastojci:

Korijen kurkume ili kurkuma u prahu
Korijen đumbira
2 Narandže
1 limun
5 mrkvi
Kašika kokosovog ulja

Priprema:

Ogulite limun i narandže, ostale sastojke očistite i sve zajedno stavite u blender. Pijte po čašu 2-3 puta dnevno. Sagorit ćete brzo masti. Pomoći će vam i da popravite vid jer sadrži sastojke pune vitamina A.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: