Objavljeno: 24.05.2015 u 12:21 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Ova žena je stavila sliku svojih grudi na fejsbuk da bi spašavala živote (FOTO)

Nikada nisam ni pomislila da ću staviti sliku svojih grudi na internet. Ipak, osjećam da sam morala.

Lisa Rojl (1)

Nedelju dana prije mastektomije, Lisa Rojl je odlučila da postavi sliku svoje dojke na fejsbuk da bi pokazala ljudima koliko nevino rak dojke izgleda, i da ih podsjeti da i najmanju abnormaliju moraju da provjere.

“Ok, nikada nisam mislila da ću postaviti sliku dojke na fejsbuk, ali sam pomislila da ću to ipak uraditi prije nego što je odsjeku sljedeće nedelje.
Evo je… Ovo je sve što sam našla na njoj. Veoma suptilna udubljenja koja bismo veoma lako propustili dok ujutru jurcamo da se spremimo za posao. Molim vas da odvojite vremena i pogledate u svoje grudi. Moglo bi da vam spasi život.” 

Lisa Rojl (2)

Ovaj post je podeljen preko 70.000 puta. Lisa se sada uspješno oporavlja nakon operacije. Malo pažnje na detalje joj je spasilo život. Moglo bi i vama.

Provjerite se i podsjetite vaše prijateljice da učine isto.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: