Objavljeno: 06.05.2017 u 10:40 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Ova fotografija s vjenčanja rasplakala je sve koji su je vidjeli

Fotografije s vjenčanja jednostavno su prelijepe i malo je onih koji se ne raznježe na takve prizore. A fotografija s vjenčanja novopečenog bračnog para Adriana i Roslyn iz Australije doslovno je rasplakala sve koji su je vidjeli.

Foto ilustracija: Pixabay

Foto ilustracija: Pixabay

Jer svi oni koji su u braku znaju koliko se život zapravo promijeni vjenčanjem i što taj jedan dan u životu istinu znači.

Kada je fotograf James ovaj bračni par doveo na livadu u zalazak sunca kako bi napravio fotografije koje će imati za uspomenu cijeli život, sjetio se nečega još boljeg. Rekao im je da jednostavno prestanu pozirati i neka samo uživaju u svom prvom zalasku sunca kao muž i žena.

Od milijardi ljudi na ovoj planeti, ti si odlučio ostatak života provesti s Roslyn, možeš li mi reći zašto? – upitao je tada fotograf mladoženju Adriana, nakon čega je mladenka počela plakati, a on je svojim objektivom tada uhvatio vjerojatno najbolje kadrove ikad. I pokazao koliko je ljubav zapravo predivna te kakvi su sretnici oni koji je pronađu.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: