Objavljeno: 13.03.2018 u 14:28 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

NJIHOVA LJUBAV JE NAJJAČA: Ova dva znaka čine idealnu ASTROLOŠKU KOMBINACIJU

Nekim parovima zvijezde predviđaju da će zauvijek biti u ljubavi. Za ovu astrološku kombinaciju kažu da je neraskidiva. Očekivano ili ne, u pitanju su Lav i Vaga.

Foto ilustracija: Pixabay

Foto ilustracija: Pixabay

Njih dvoje su najzanimljivija kombinacija Zodijaka, a posebno je dobar par ako je žena Vaga, a muškarac Lav.

Još pri samom upoznavanju među njima se može roditi velika obostrana simpatija i snažnija ljubavno – se*sualna privlačnost jer Lav je naviknut na komplimente, pažnju i na ljubaznost dok Vaga po ljubaznosti, u odnosu na druge horoskopske znake zauzima prvo mjesto. Ovaj par jednostavno pruža jedno drugom baš ono što je potrebno i tu nema dileme da je sreća zagarantovana.

Dešavaju se manja odstupanja, ali ovo je skoro pravilo bez izuzetka.

Međutim, i Vaga nameće svoju snažnu ličnost i neće je prevariti lavlja poza.

Oboje znaju da budu itekako nežni, a u društvu poklanjaju pažnju kako ostalima tako i jedno drugom.

Njihov život ponekad može biti zaista glamurozan, a kako oboje uživaju u tome, nema konflikta. Vaga neće uvijek prikriti svoju posesivnost, ali dominantni Lav na takve sitnice prosto ne obraća pažnju.

Što je najvažnije, oboje su vrhunski komunikatori i to je tajna njihove trajne ljubavi – kakav god problem da iskrsne, njih dvoje će ga riješiti razgovorom.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: