Objavljeno: 18.11.2016 u 10:04 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Ništa ih ne može razdvojiti: Ovo su najbolji parovi po horoskopu koji se savršeno razumiju

Položaj zvijezda kod rođenja može puno reći o karakteru pojedinca, vjerovali vi u to ili ne. Iako je svatko različit, neki znakovi se odlično slažu, dok se neki ne mogu podnijeti. Evo tko vam najviše odgovara po zodijaku.

muskarac-zena-ljubav

Ovan i Vodenjak

Oboje su za akciju pa njima nikada neće biti dosadno. Uživaju u zajedničkim aktivnostima, međusobno se zabavljaju i podupiru pa ova veza može potrajati do kraja života.

Bik i Rak

Ovaj par zna kako podijeliti osjećaje s onim drugim i osjeća veliku povezanost. Super se razumiju, poštuju i uvažavaju pa je ovaj odnos jedan od kvalitetnijih.

Blizanci i Vodenjak

Jedan od najpoznatijih parova zodijaka stvarno su stvoreni jedno za drugo. U potpunosti se razumiju, povezani su na svim razinama i ne narušavaju potrebu za slobodom koju ovi znakovi toliko vole.

Rak i Ribe

Oboje iznimno osjećajni, odlično funkcioniraju zajedno. Žude za povezanošću s partnerom i važno im je da su oboje otvoreni po pitanju ljubavi i osjećaja.

Lav i Strijelac

Vatra iz aure ovog para izbija na svim stranama. Strast ih pokreće i uvijek će se međusobno podupirati u snovima, težnjama i ciljevima.

Djevica i Bik

Još jedan savršen par po zvijezdama. Djevici je jako važna sigurnost u životu, a to privlači i Bika koji je pouzdan i uz njega će se sigurno osjećati stabilno i sigurno.

Vaga i Blizanci

Ovu vezu karakterizira snažna povezanost na intelektualnoj razini. Vaga donosi ravnotežu, a Blizanac zabavu pa im neće biti dosadno ni u društvu ni kada su sami.

Škorpion i Rak

Iako na glasu kao veliki šarmer opsjednut seksom, Škorpiona itekako privlače osobe poput Rakova koji mu mogu pružiti toliko željenu emocionalnu povezanost. Međusobno odlično balansiraju prednosti i slabosti.

Strijelac i Ovan

Spoj dva vatrena znaka producira veliku količnu strastvene energije koju par usmjerava na svako područje zajedničkog života. Odvažuju se na avanture i sve probleme mogu riješiti zajedničkim snagama.

Jarac i Bik

Bik i Jarac zajedno čine praktično i razumno partnerstvo puno poštovanja i međusobnog obožavanja. Jarcu je vrlo važna karijera što će Bik spremno prihvatiti i biti mu potpora, a Jarac će mu zato pružiti bezrezervnu ljubav i podršku.

Vodenjak i Vaga

Odlična, skoro savršena kombinacija. U njoj svaki partner ispunjava sve zahtjeve onog drugog, ono što treba jednom drugi nudi, nadopunjuju se i ispunjuju. Ovakva povezanost čini vezu snažnom i dugotrajnom.

Ribe i Škorpion

Sanjarske, senzualne Ribe jako dobro se razumiju sa strastvenim i intuitivnim Škorpionima kako na intelektualnom nivou, tako i na fizičkom i emocionalnom. Ova veza prepuna je poštovanja i razumijuevanja, ali i strasti.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: