Objavljeno: 10.09.2016 u 11:23 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Nikada ne biste rekli: Ovaj tip žena najčešće upražnjava SEKS – imaju dobar razlog!

Na vidjelo je izašlo istraživenje koje je dokazalo pomalo neočekivane i veoma zanimljive rezultate. Iznenadićete se…

djevojka-na-krevetu

Vjerovatno o ovome nikada niste razmišljali i niste obraćali pažnju na to, ali istraživanje je pokazalo sljedeće: Žene sa visokim obrazovanjem i većim koeficijentom inteligencije uglavnom imaju seks za jednu noć.

Oni koji su sproveli istraživanja tvrde da one teže ulaze u veze i manje prave tu vrstu ozbiljnih kontakata.

S druge strane, istraživači ističu da obrazovane dame, kao i muškarci, robuju društvenim normama i određenim načelima, pa tako dame imaju veoma visoke kriterijume i teško pristaju na kompromise u vezi. Mnogi muškarci to teško mogu da isprate, pa “padaju” na dno njihove liste prioriteta i tu uglavnom ostaju.

Zbog toga visokointeligentne žene biraju susrete za jednu noć, ne bi li na taj način zadovoljile svoje seksualne potrebe.

Prije samog istraživanja, u kojem je učestvovalo oko hiljadu žena, najprije su rješavale test inteligencije i opšte kulture, a zatim su im dali da popunjavaju upitnik o seksualnim navikama.

Rezultati su dobijeni na osnovu istraživanja koje je obuhvatilo hiljadu žena. One su anonimno rješavale test inteligencije i opšte kulture, a zatim su popunjavale upitnik o seksualnim navikama.

Ne želim da svoje dragocjeno vrijeme trošim na nekog ko mi ne odgovara. Seks je zabavan i opušta me. Nisam njime opterećena. Skoro da uopšte ne razmišljam o tome. Kada se kockice poklope, jednostavno se prepustim. Ko kaže da zbog tog zadovoljstva moram da trpim nečije hirove ili da čekam nekakvog gospodina Pravog? – konstatovala je i zapitala se jedna od ispitanica.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: