Objavljeno: 08.06.2017 u 11:58 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

NADAMO SE DA NISTE U VEZI S JEDNIM: Ovaj horoskopski znak je najgori u vezi

Nadamo se se da niste u vezi s jednim, ili da je barem vaš partner iznimka, jer se za ovaj horoskopski znak smatra kako osvaja strašću, a onda pokaže svoje pravo lice i samo nestane.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Drugim riječima, on će se prvo svim silama truditi da privuče vašu pažnju, a kada postanete plijen, bez problema će vam pokazati svoje pravo lice, nestati ili vas otjerati od sebe.

Radi se o Ovnovima, koji kao prvi horoskopski znak obožavaju kontrolu i moć, a jednako tako se ponašaju i u vezama, pa njihovi partneri često nemaju pravo glasa. Drugim riječima, Ovnovi su oni koji vole držati sve konce u svojim rukama.

ovan-horoskop

Od partnera očekuju veliko poštovanje te jednostavno ne podnose kritike na svoj račun.

No, kada su zaljubljeni, Ovnovi su vrlo odani partneri koji pružaju ljubav i podršku, no samo ako njihov partner ispuni sve ovo gore navedeno.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: