Objavljeno: 09.11.2016 u 13:58 | Ideje i Savjeti, Moj Dom | Komentara:

OČISTITE WC ŠOLJU jednim sastojkom koji već imate U KUHINJI i više nikada nećete kupovati skupe hemikalije

Za uporne mrlje u wc šolji glavni krivac je tvrda voda. Ona u sebi sadrži puno minerala, kao što su kreč, kalcijum i silicijum dioksid.

Iako redovno čistite školjku šolje mrlje su i dalje tu, a upotreba raznih hemikalija nepovoljno utiče na zdravlje ljudi, pogotovo djecu i kućne ljubimce.

Umjesto da trošite sate i sate u ribanju, pogledajte snimak ispod i riješite se dosadnih mrlja koristeći prirodni preparat koji sigurno imate u kući.

Za početak potrebno je da izbacite svu vodu iz wc šolje, a zatim sipajte sirće unutra. Uzmite toalet papir, umočite u sirće koje ste sipali unutra i “zalijepite” papire oko školjke (kao što se vidi na snimku).

Nakon što ste ostavili da tako prenoći, istrljajte četkom školjku, rezultat će vas iznenaditi!

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: