Objavljeno: 10.11.2016 u 13:29 | Featured, Moj Dom | Komentara:

Bijela kuća je premala za njih: Evo kako izgleda dom Donalda Trumpa!

Iznenađenje nakon Trumpove pobjede se, možda, još nije sleglo, ali činjenica je da će Bijelom kućom pobjedonosno koračati upravo Donald. Evo kakav on dom napušta.

Melanija Trump, dizajnerka nakita i bivša manekenka, potječe iz Slovenije, počela je vezu s Donaldom 1998. godine, a godinu kasnije javno su progovorili o svom odnosu. Nova prva dama važi za jednu od najljepših žena na svijetu.

Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, a studirala je i umjetnost na Ljubljanskom univerzitetu. Nakon toga je otišla u Milano, a potom u Pariz. U New York se preselila 1996.

Donald i Melanija vjenčali su se 2005. godine, a ceremoniji su, između ostalih, prisustvovali i Trumpovi bliski prijatelji Bill and Hillary Clinton.

Izvor: hayat.ba/ekskluziva.ba

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: